Loopbaanadvies voor Rijksambtenaren, subsidie van 1500 euro!

Iedere topsporter heeft een coach. 

U denkt misschien: ‘Mijn loopbaan, dat moet ik toch op eigen kracht kunnen?’ ‘Een coach, is dat geen brevet van onvermogen?’

Maar dat is een misvatting.  Iedere succesvolle sporter zal dat beamen.   

En niet enkel sporters. Want ook werk kan topsport zijn. In uw loopbaan wordt er van u voortdurend aanpassing aan nieuwe situaties gevraagd, vallen uw verwachtingen soms tegen en is het uitdagend om een eigen koers te blijven volgen.  Het is een prestatie om werk te hebben en te houden waarin u gelukkig bent en waar u de zin van inziet.

Praat eens met een collega die al eens advies heeft ingewonnen bij een loopbaanadviseur. U zult horen dat het heel zinvol is om advieste vragen aan een loopbaanexpert. U krijgt nieuwe inzichten in uzelf, in uw competenties en drijfveren, in patronen en overtuigingen die u leiden en die ondersteunend of belemmerend kunnen werken. En kennis over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en hoe u daarop kunt inspelen.

Dus grijp deze kans! Tot  30 september 2019 kan iedere Rijksambtenaar -gratis- een loopbaanadvies aanvragen, via het A&O Fonds Rijk.

Voorwaarden: U dient de afgelopen 3 jaar onafgebroken in dienst van het Rijk te zijn geweest. En u heeft nog niet eerder gebruik gemaakt van deze regeling.

U kunt zelf een -CMI gecertificeerde- loopbaanadviseur kiezen.  U kunt direct contact met mij opnemen!  Of kijk eerst op de site voor meer informatie: https://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl 

De waarde van de subsidie is 1500 euro. Hiervoor verzorgt PACE 6 adviesgesprekken inclusief een loopbaanscan.  Het traject is enkel voor u, u hoeft de uitkomsten met niemand te delen.


Comments are closed.