Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een urgent thema binnen HR. Duurzame inzetbaarheid gaat niet enkel over gezondheidsmanagement, maar ook over de wendbaarheid van een organisatie en over cultuur en leiderschap!

Actuele vraagstukken op het gebied van inzetbaarheid zijn een hoog ziekteverzuim, een hoog verloop en daarmee het weglopen van kennis en kunde uit de organisatie, een vergrijzend personeelsbestand, gezondheid- leefstijl- en vitaliteitsvraagstukken, een lage interne mobiliteit, een cultuur die bevlogenheid en betrokkenheid onvoldoende stimuleert.

Ik praat u graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en ‘best practices’. Welke trajecten en interventies in andere organisaties zijn effectief gebleken? Wat wordt binnen andere organisaties gedaan om inzetbaarheid integraal onderdeel van HR processen te laten zijn?

En ik laat u graag kennis maken met de analyse-instrumenten en interventiemogelijkheden op het gebied van stimuleren van duurzame inzetbaarheid die voor u en uw organisatie interessant zijn.

Voor verdere informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem contact op met mij, via het contactformulier of telefonisch.