Over George

Interim HR-Consultant – Kwartiermaker – Projectleider – Coach

George den Hertog

Na mijn opleiding Personeelswerk startte ik mijn loopbaan binnen de energiesector. Ik  had verschillende functies binnen P&O en was Hoofd P&O toen ik afscheid nam, om mijn ambitie, zelfstandig consultant worden, te realiseren.

Als consultant heb ik een zeer brede werkervaring opgebouwd. Binnen de energiebranche was ik Hoofd P&O, Compensation & Benefits Specialist en consultant bij fusies. Ik harmoniseerde de arbeidsvoorwaarden en herstructureerde de afdeling HRM binnen een grote reisorganisatie en bij een groot advocatenkantoor. Voor het UWV en voor een afvalverwerker in het Westen van het land begeleidde ik reorganisaties en herstructureerde ik de afdeling HRM, vanuit de functie als Hoofd P&O of Projectleider. Binnen de zorgsector was ik als projectleider of verandermanager verantwoordelijk voor het herstructureren van de HRM afdeling en voor het centraliseren van processen plus het faciliteren van nauwe samenwerking tussen teams, die als gevolg van de centralisatie samen gingen werken.


IK BEGELEID:

• Organisatieontwikkeling
• Teamontwikkeling
• Fusies en reorganisaties


IK COACH BIJ:

• Individuele professionele vraagstukken

Ik coach managers, directieleden en HR-specialisten bij het uiteenrafelen en oplossen van professionele dilemma’s. En ik begeleid professionals die aan iets nieuws toe zijn, een andere invulling van hun werk willen of een andere werkgever of opdracht zoeken. Ik heb snel zicht op de situaties, in de krachten die spelen, de mogelijkheden die de situatie biedt. Dit resulteert in een helder advies en in begeleiding bij de volgende stap die de cliënt in zijn of haar loopbaan zet.
Waar mogelijk zet ik mijn netwerk in, wat betekent dat ik iemand in mijn warme netwerk voorstel. Deze verbindingen tussen mensen leiden regelmatig tot creatieve ideeën en tot mooie samenwerkingsverbanden.

Wat betreft de vergoeding voor mijn werk: ik hanteer het ‘Dana-principe’. Dana betekent: ‘gift, geschonken vanuit waardering en saamhorigheid, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden.’
Iemand die door mij gecoacht is bepaalt aan het einde van het traject wat hij of zij wil doneren. Dit maakt dat ook mensen met weinig financiële middelen, zoals bijvoorbeeld startende ondernemers, mijn expertise kunnen inzetten.

Neemt u contact op met mij indien u:

• Directielid of professional bent en eens wilt sparren met een senior die zich in uw situatie kan verplaatsen, kan coachen en adviseren
• Een gelijkwaardige sparringpartner zoekt om te reflecteren over uw positie als manager of directielid, over uw team of uw organisatie
• Een interim leidinggevende voor uw HR afdeling zoekt.