Ontwikkeladvies 45-plussers

Ontwikkeladvies 45-plussers

Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. U krijgt kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Een overheidssubsidie draagt bij in de kosten van uw loopbaanadviseur.  Uw loopbaanadviseur vraagt die subsidie aan; u dient bereid te zijn om een aantal administratieve formaliteiten te voldoen.

U dient minimaal 12 uur betaald werk te verrichten en 45 jaar of ouder te zijn om deel te kunnen nemen.

Tijdens de persoonlijke begeleiding (van in ieder geval vier uur), zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het traject zult u meer zicht hebben op wat de toekomst voor u brengt en hoe u hier zelf invloed op kunt hebben. U zult een beter beeld hebben van wat u wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken. Uw werkgever wordt niet geïnformeerd over uw deelname en ook niet over de resultaten van het advies. U bepaalt wat u hierover met uw leidinggevende deelt.

Dus heeft u een vraag over uw huidige werk, uw toekomstige mogelijkheden binnen dit werk of naar een mogelijk ander vakgebied? Heeft u een vraag over ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden? Over uw talenten, uw kwaliteiten en hoe u die elders of anders kunt inzetten?

Kijk op www.noloc.nl/deelnemers-ontwikkeladvies voor namen van coaches, ook in uw regio, die deelnemen aan dit project.  U kunt zich als belangstellende melden via dezelfde NOLOC-site. Of neem direct contact op met mij!


Comments are closed.